Tel: 011/404-3003; 069/404-3002

O NAMAPreduzeće MTT MEDEX d.o.o. osnovano je 24. Jula 2014. godine i bavi se uvozom, veleprodajom i proizvodnjom medicinskih sredstava klase I. MTT MEDEX d.o.o. ima potpisan ugovor sa RFZO, o isporuci pomagala njihovim osiguranicima.

Sedište preduzeća  je u Beogradu u ulici Ilije Stojadinovića 22.

Registrovana veleprodaja medicinskih sredstava je locirana u Beogradu u ulici Luke Vojvodića 25h, dok je proizvodnja na Novom Beogradu u Surčinskoj ulici broj 24.

MALOPRODAJA-TREBEVIĆKA BR.6, LOKAL 11, NA BANOVOM BRDU U BEOGRADU 

Na toj lokaciji, od kvalifikovanog i uslužnog osoblja, možete dobiti najbolji savet ali i pomagalo za Vaš problem.


Pažljivo birajući partnere za saradnju, odlučili smo se za proizvođača koji svojim dvadestpetogodišnjim iskustvom i plasmanom proizvoda širom Evropske unije, omogućava našim korisnicima veoma kvalitetna  pomagala po vrlo pristupačnim cenama. Pomagala se kontinuirano usavršavaju, i usklađuju potrebama korisnika.

Proizvodi koje MTT MEDEX d.o.o. ima u svojoj ponudi su registrovani kod Agencije za lekove i medicinska sredstva      (ALIMS).     BROJ REŠENJA 515-02-01187-15-001


PROIZVEDENO U SLOVENIJI

 

Od osnivanja 1991. godine do danas, kompanija Rebole d.o.o iz Slovenije je izgradila reputaciju proizvođača medicinskih sredstava veoma visokog standarda. Rebole trenutno sarađuje sa nekoliko partnera iz zemalja u Evropi i snabdeva ih proizvodima visokog kvaliteta. Svi proizvodi su napravljeni u Sloveniji, po EU standardima. U permanentnoj saradnji sa Ortopedskom klinikom Slovenije, ceo asotiman proizvoda je razvijan, testiran i modifikovan u skladu sa zahtevima i predlozima stručnih medicinskih lica.

 

 

ESTETIKA NA NAJVIŠEM NIVOU,

VISOK NIVO FUNKCIONALNOSTI I KOMFORMITETA , A

SVE PRILAGOĐENO POTREBAMA NAŠIH KORISNIKA. 

 Važna činjenica za funkcionisanje kompanije REBOLE d.o.o. je kvalitet programa koji nam ne dozvoljava da nikada ne pravimo kompromis zarad visokog kvaliteta proizvoda kao i konstantna težnja za poboljšanjem naših proizvoda .

 Naša misija je da doprinesemo harmoniji svakodnevnog življenja svakog čoveka, zato nikada ne prestajemo da istražujemo i testiramo nove proizvode.

 

 

NAŠA VELIČINA JE NAŠA PREDNOST


Želimo da naglasimo da smo , baš zbog veličine naše kompanije, veoma fleksibilna za potrebe naših kupaca .Naša proizvodnja pokriva proizvodnju pomagala za sve delove tela, a mi smo uvek otvoreni za razgovor o poboljšanju istih , zahvalni na svakom novom savetu , uduvoljajući priloženim zahtevima za promenu  a sa namerom da se postigne maksimalan kvalitet i funkcionalnost pomagala . Da bi se zadovoljili sve veći zahtevi naših klijenta , kvalitet samih proizvoda je na najvišem nivou. Svi naši medicinski proizvodi nose CE znak .