Tel: 011/404-3003; 069/404-3002
VISOK NIVO FUNKCIONALNOSTI I KOMFORMITETA

BEZ OGRANIČENJA UŽIVAJTE U PRIRODI

VISOKOG KVALITETA I POVOLJNIH CENA

MTT MEDEX IMA REŠENJE ZA VAŠE PROBLEME


ORTOPEDSKI ULOŠCI

Siguran korak kroz život potreban je svakome od nas. Pošto nas kroz život nose stopala, potrebno im je posvetiti posebnu negu. Spušteni svodovi (uzdužni i poprečni) stopala su najčešći razlog zbog kojeg zabrinuti roditelji dovode svoju decu kod ortopeda ili fizijatra.Deformiteti stopala mogu biti posledica već postojećih, ili uvod u dodatne zdravstvene probleme  , što sve govori da roditeljska briga i strah nisu neosnovani.

ULOŠCI ZA STOPALA PO MERI

Na osnovu posebnih merenja pristupa se izradi individualnih uložaka za stopala. Njihov oblik i izgled određuje obučena osoba koji obavlja merenje. Ortopedski ulošci se izrađuju od različitih vrsta poliuretana, tj. sintetičkih sunđerasto-penastih materijala lakih za oblikovanje i održavanje.Ovakvi materijali svojom elastičnošću i apsorpcionim svojstvima delimično preuzimaju pritisak koji stopala vrše na podlogu, pa na taj način smanjuju i opterećenje koje trpe stopala, skočni zglobovi, kolena, kukovi i kičmeni stub. 

 ovaj način je moguće izabrati optimalan oblik uloška za svakog pacijenta. Ortopedski ulošci za stopala sadrže udubljenja i ispupčenja, koja su napravljena u zavisnosti od tačaka opterećenja. Na ovaj način se postiže korekcija svodova stopala, stabilizacija pozicije pete, kao i distribucija optere?enja stopala, tako što se rasterećuju oni delovi na kojima stopalo trpi najveći pritisak, a istovremeno se opterećuju oni delovi stopala koji su manje opterećeni ili nisu uopšte.  

ANATOMSKI ULOŠCI ZA STOPALA

Anatomski ulošci imaju ulogu pravilnog podupiranja i rasterećivanja stopala a time se postiže smanjenje smetnji i preveniraju se mogući poremećaji statike. Funkcija ovakvih uložaka je i otklanjanje bolova u nogama, zglobovima, stopalima, kolenima, kukovima i leđima. 

Može se pronaći veliki izbor separatora za stopala, uložaka za petu, uložaka za uzdužni svod, kao i silikonskih ili kožnih uložaka. Postoji veliki broj gotovih uložaka za različite namene. Stručno osoblje će vas posavetovati koji modeli vama najviše odgovaraju. 


Uporedi proizvod (0)


ORTOPEDSKI ULOŠCI RE001-STANDARDNI

ORTOPEDSKI ULOŠCI RE001-STANDARDNI

STANDARDNI ORTOPEDSKI ULOŠCI    Ortopedski ulošci se izrađuju za decu i odrasele i mo..

1.980,00Din Bez PDV-a: 1.800,00Din

ORTOPEDSKI ULOŠCI RE002-STANDARDNI

ORTOPEDSKI ULOŠCI RE002-STANDARDNI

STANDARDNI ORTOPEDSKI ULOŠCI   Ortopedski ulošci se izrađuju za decu i odrasele i mogu bit..

2.420,00Din Bez PDV-a: 2.200,00Din

ORTOPEDSKI ULOŠCI RE003-STANDARDNI

ORTOPEDSKI ULOŠCI RE003-STANDARDNI

STANDARDNI ORTOPEDSKI ULOŠCI   Ortopedski ulošci se izrađuju za decu i odrasele i mogu bit..

2.750,00Din Bez PDV-a: 2.500,00Din

Stranica 1 do 3 od 3 (1 stranica)